Neteja i productes per la llar

Ja fa molt de temps que intentem netejar la casa amb productes que siguin respectuosos amb nosaltres i amb el medi ambient.
Últimament sembla que tothom tingui la pell atòpica (suposo que són els que es preocupen per la seva pell i llavors ens pregunten :)). Llavors els recomanem utilitzar sabons i cremes naturals per la cura de la pell però alhora també utilitzar els sabons per la rentadora fets amb oli reciclat i sosa, no utilitzar suavitzant que està ple de químics i, a més, és molt contaminant, es pot substituir per vinagre que fa la mateixa funció (la mateixa olor no... però tranquils que l'olor de vinagre no queda a la roba).
Molta gent ens ha dit que fent aquests petits canvis la seva pell ha millorat molt, i el planeta també :).

Sabó per la rentadora en pols: aquí teniu l'explicació i les instruccions d'ús


jabón para lavar ropa
Sabó per la rentadora


Sabó especial lleva-taques: infal·lible contra les taques, fins i tot aquelles que sembla que no marxin amb res ;)


jabón antimanchas
Sabó lleva-taques

Sabó per rentar la roba a mà: la mateixa fórmula que el sabó de la roba en pols però en tac. També va molt bé per treure taques.


Pedra de neteja: Ideal per netejar diferents superfícies de la llar com els sanitaris, la cuina, terra molt brut, vidres...
piedra de limpieza
Pedra de neteja
Espelma: feta amb ceres vegetals. Sense parafines i altres productes derivats del petroli. En mida xupito i got de 250 ml.

Vela de soja
Espelma de cera vegetal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips