dissabte, 18 de gener del 2014

Sabó d'argila verda i jojoba


Sabó d'argila verda i jojoba




Aquest sabó sembla senzill, però per això no és menys efectiu. M'encanten els sabons amb aquesta aparença fina i delicada...

El sabó d'argila verda està formulat per netejar en profunditat les pells mixtes i greixoses.

Els ingredients d'aquest sabó són: oli d'oliva verge extra, oli de coco, oli de girasol eco, oli d'ametlles dolces, oli de palma, mantega de cacau, cera d'abella, àloe vera, argila verda i olis essencial d'arbre del tè, romaní, eucaliptus i tintura de benjüí, aigua destil·lada i hidròxid de sodi.


Us explico una mica les propietats dels additius que he posat:



L'argila verda:

  • Les argiles són roques sedimentàries, procedents de la lenta erosió dels granits.
  • Les seves propietats terapèutiques són múltiples i diversos són també els tipus d'argila. La composició de cadascuna d'elles és la que marca les seves qualitats específiques, tot i això, totes elles tenen unes propietats comunes: tenen un gran poder cicatritzant, són remineralitzants, absorbents, sedants, estimulants, antibacterianes i antisèptiques.
  • És una argila jove, i això la fa més activa que altres tipus d’argila. És indicada especialment per a les pells greixoses, mixtes, amb impureses, amb acné, o dermatitis. Té la capacitat d’absorbir i controlar l’excés de greix. En el cas d’una pell amb acné, l’argila verda té una acció drenant i normalitza el metabolisme dels lípids. 
  • Té propietats protectores, antiinflamatòries, absorbents i neutralitzadores. També s’utilitza per a problemes de pell de taronja, retenció de líquids, dolors musculars. Té una gran capacitat antiinflamatòria, desintoxicant i equilibradora.
  • En resum: l'argila verda és antibacteriana, purifica, regenera, re mineralitza, revitalitza i absorbeix i regula l'excés de greix cutani.

L'àloe vera:
  • Conté substàncies amb propietats queratinitzadores, emol·lients i curatives que renoven la pell i el cabell.
  • Té la capacitat d'astringir les pells greixoses, d'hidratar les pells seques, regular el greix en les pells amb acne i calmar les pells irritades. És molt hidratant, per la gran capacitat que té de retenir aigua, penetra profundament en les capes de la pell i elimina les bactèries i els dipòsits de greix que tapen els porus.
  • Els nutrients naturals que conté l'aloe vera estimulen la regeneració cel·lular.
  • Té propietats antial·lergèniques, calmants i antiinflamatòries, que resulten molt útils en les pells atòpiques, amb tendència a patir al·lèrgies, i també per a utilitzar després d'exposar-se als raigs solars. És desinfectant, astringent i ajuda a equilibrar el ph normal de la pell.
 I les propietats dels olis essencials:

  • L'oli essencial d'eucaliptus funciona bé amb la pell greixosa i acnèica. Augmenta la circulació sanguínia cutània i és formidable per a les taques, els furóncols i els grans. Estimulant del cuir cabellut. 
  • L'oli essencial de romaní és útil per a la pell greixosa i acnèica, regula la secreció sebàcia. Disminueix les arrugues, cicatritzant, antisèptic. És estimulant, regenerador, antiinflamatori i tònic circulatori.
  • L'oli essencial d'arbre del tè té propietats antisèptiques, bactericides, fungicides, és cicatritzant, expectorant i balsàmic. Estimula el sistema immunològic.
  • La tintura de benjuí és un extracte alcohòlic de la resina natural Benjuí, extreta de l'arbre Styrax. Destaca per les seves propietats antisèptiques, antifúngiques i cicatritzants. Fixa els aromes.
Li hem posat un segell i oi que millora molt?

El sabó d'argila verda i jojoba amb el segell
Us animeu a provar-lo?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips