dijous, 8 d’agost del 2013

Xampú de camamilla, ortiga i civada (esgotat)


Xampú per a cabells normals i secs.
Xampú d'ortiga, camamilla i civada, amb oli essencial de romaní i d'eucaliptus.

L'ortiga és desintoxicant i purificadora, s'aplica a la pell per treure les taques i per als cabells per prevenir la caiguda i eliminar la caspa.
La camamilla té propietats beneficioses per al cabell ja que ajuda a eliminar les picors i les descamacions. A més aclareix els cabells i els deixa més brillants.
Els sabons que contenen civada no destrueixen la capa hidrolipídica que protegeix la pell de manera natural, absorbeixen la brutícia i els residus però respectant i cuidant l'estructura cutània. El fòsfor que conté disminueix la duresa de l'aigua, per això durant la neteja proporciona una acció suavitzant i relaxant.

L'oli essencial de romaní ajuda a millorar la circulació del cuir cabellut i a afavorir el naixement del cabell. Dóna brillantor i combat la caspa i l'alopècia.
L'oli essencial d'eucaliptus és un potent antisèptic i descongestionant.

Instruccions d'ús: 
- Mullar els cabells
- Passar-se una mica  la pastilla pels cabells, només una mica  que ja fa molta espuma!
- Fregar els cabells i deixar actuar uns instants
- Esbandir i fer una segona passada, si cal
- En l'última esbandida cal fer-la amb aigua amb vinagre (unes dues parts per vinagre i vuit d'aigua o infusió de l'herba que vulgueu). Aquesta part és força important, ja que el sabó té un ph bàsic (entre 8 i 10) i el vinagre fa que s'equilibri el ph del cabell i del cui cabellut, deixant-lo suau, brillant i manejable.
- No patir per l'olor del vinagre, ja que desapareix al cap d'una estoneta.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips