dilluns, 30 de juny del 2014

Sabó d'afaitar cremós

Ja estem a l'estiu! Aquesta any ha costat però sembla que per fi ha arribat.Tot i que aquest matí no sobrava una jaqueteta...
Sembla que a l'estiu els pèls sobrin més que mai, oi? Doncs aquí teniu la solució!! (Iep! que per depil·lar-se les dones millor no utilitzar la ganiveta, que sinó després surten els pèls amb molta més força...)

Aquesta fórmula del sabó d'afaitar sí que va bé, però bé de veritat eh!
La fórmula està treta del fòrum de mendrulandia, exactament d'aquí, la recepta és de Mendru. L'han fet molts saboners i tots coincideixen a dir que és meravellosa.
Fins i tot el meu home que és tan reticent a tot el que faig (això és característica familiar?, com és que sempre costa més de convèncer els de casa que els de fora?) li agrada. Li fa peresa utilitzar la brotxa però jo em vaig fixant en el pot de la crema d'afaitar i va baixant... senyal de què la utilitza, oi?



És el primer sabó en calent que faig. Em pensava que era més difícil però no. El que sí que el procés és més llarg que en fred, però he de dir que segurament repetiré :). 

Està fet amb àcid esteàric, oli de coco ecològic, mantega de karité, oli de ricí, oli d'oliva extra verge ecològic, i oli d'ametlles verge, amb sobregreixat d'oli de rosa mosqueta i oli de jojoba. A més porta glicerina, caolí i olis essencials d'espígol, romaní i arbre del te (ecològics).

Si voleu saber com es fa al link que he deixat més amunt hi ha l'explicació. Us animo a fer-lo! I a provar-lo...


Allotjament d'imatge i vídeo per TinyPic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips