dijous, 8 d’agost del 2013

Sabó d'àloe vera i argila rosa

Sabó d'argila rosa i àloe vera amb llavors de grosella

Aquest sabó és fantàstic per mantenir la pell hidratada alhora que exfolia suaument.

Els ingredients?
Està fet amb oli d'oliva verge extra, oli de coco, mantega de Karité, oli d'ametlles dolces, oli de palma sense refinar, mantega de cacau, oli de ricí,cera d'abella, gel d'aloe vera, argila rosa, llavors de grosella en pols, sucre, olis essencial de llimona, taronja i espígol, tintura de benjüí, aigua destil·lada i hidròxid de sodi.

Les propietats?
És regenerador cel·lular, antiinflamatòri, desintoxicant, antibacterià, astringent i cicatritzant, elimina impureses, atenua les taques, aporta lluminositat a la pell. 

Els additius?
L'àloe vera ajuda a combatre l'envelliment de la pell i la nodreix en profunditat. 

L'oli essencial de llimona va bé per a tot tipus de pells. Vigoritza la pell madura, repara les arrugues. Antisèptica, astringent, treu impureses. 
   
   L'oli essencial de taronja és antisèptic i antiinflamatori. Excel·lent tònic per a les pells madures ja que ajuda a eliminar la dermatitis i la pell seca amb facilitat, a més de formar colàgen a la pell.

   L'oli essencial d'espígol sobre la pell té propietats antiinfeccioses, bactericides, calmants, antisèptiques, cicatritzants. Per tractar dolors reumàtics, infeccions cutàncies, ferides, picades d'insectes... Per a tot tipus de pells.

   La tintura de benjüí és un extracte alcohòlic de la resina natural Benjüí, extreta de l'arbre Styrax. Destaca per les seves propietats antisèptiques, antifúngiques i cicatritzants.

     Esperem que us agradi!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips